Hirdetés

Minecraft - még mindig zseniális a Galacticraft

|

Amikor az ember azt hiszi, hogy a Minecraftot már egész egyszerűen nem lehet hova fokozni, akkor jön ez a mod és felforgatja a világunkat.

Hirdetés

A Galacticraftot idén adta ki egy micdoodle8 nevű Minecraft játékos és aratott vele osztatlan sikert a moddoló közösség körében.

A Galacticraft mod a kis Minecraft karakterünkből űrhajóst varázsol, aki be tud pattanni a kis rakétájába és el tudja hagyni a Földet. Amikor eléri a játék engedte magasságot, akkor egy menüből választhatjuk ki, hogy melyik bolygón is szeretnénk tovább építkezni. A zseniális kis térképen rákattintunk a kívánt bolygóra és már landolhatunk is, például ott van a Hold, ahol 18%-os gravitáció mellett folytatódhat a kaland.

A Holdon még a lábnyomaink is látszanak, és a felszínéről láthatjuk a Földet is, de a fejlesztő azt ígérte, hogy hamarosan sok-sok új helyszínt is belevisz majd a Minecraft modba, hogy még teljesebb legyen az élmény. Jelenleg is folyamatban van a fejlesztés és új funkciókkal, égitestekkel és alapnyagokkal bővül a Galacticraft, úgyhogy ha megtetszett a dolog, akkor innen le is töltheted.

Szép munka, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)