Hirdetés

Napi büntetés: a Minecraft musical az egyik legjobb dolog a világon

|

A Supergirlt játszó Melissa Benoist a játék világában énekel és táncol a jövőre érkező Super Duper Graphics Packról, ami szebbé varázsolja a Minecraftot.

Hirdetés

Akit a Minecraft eddig nem vonzott, azt nem a grafikai upgrade miatt fogja, de a Super Duper Graphics Pack tényleg jelentősen szebbé teszi a játékot.

Hirdetés

Erről némileg elvonja a figyelmet Benoist, aki amúgy már megmutatta párszor, hogy nem csak színészkedni tud, énekelni is. A Mojang őt kérte fel, hogy másfél percen keresztül daloljon, miközben creeperek, malacok, meg különféle lények veszik körül, és a világ folyton változik. Még azt is láthatjuk, hogy nézne ki játékbeli változata. Ez egy csoda.

Mondjuk nem támadt kedvem Minecraftozni, de az ötlet és a kivitelezés tapsot érdemel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)