Hirdetés

Megalkották a Cyberpunk 2077 városát a Minecraft világában

|

Az Elysium Fire kreatív csapata már nagyon várja a játék megjelenését.

Hirdetés

A CD Projekt Red várva várt játéka jövő áprilisban fog megjelenni, viszont a Minecraftban már megépült a Cyberpunk 2077 Night City nevű metropolisza. Persze valójában sokkal részletesebb és valamennyivel mozgalmasabb is lesz, de akinek már komoly elvonási tünetei vannak, ezzel enyhítheti őket valamelyest.

Hirdetés

A különleges térképet az Elysium Fire csapata készíti, és hamarosan a helyére kerül az utolsó kocka, Night City-t pedig karácsony napjától barangolhatjuk majd be a Minecraft világában. Mivel a CDPR egyelőre csak részleteket mutatott a városból, csak ezekből meríthetett inspirációt a csapat, viszont mindent megtettek annak érdekében, hogy egy izgalmas és részletesen kidolgozott neon metropoliszt építsenek. A munkafolyamatot bemutató timelapse videót alább nézhetitek meg.

A Night City Minecraft verzióját december 25-től lehet majd letölteni. Nektek hogy tetszik, körülnéztek majd a hatalmas városban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)