Hirdetés

A Minecraft parkour elképesztő látvány (videó)

|

Egy látványos videóban láthatjuk a Minecraft főszereplőjét alakító parkour mestert, aki a játék minden táján átugrálva veri le a szörnyeket.

Hirdetés

Ronnie Street Stunts szereti játékokkal keverni a parkour tudományát, amit mi egy kicsit sem bánunk. Így születnek ugyanis az olyan érdekes anyagok, mint a lent látható Minecraft videó.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, ha eláruljuk, hogy a szörnyek és a Minecraft kockák utólag kerültek oda (bocsi, spoiler), de ettől függetlenül nagyon szépen mozog emberünk a virtuális akadályok körül, és még le is mészárol egy gyanútlanul tébláboló szörnyet. Mind a vizuális, mind az akrobatikus része nagyon szép a dolognak, el bírnánk ezt nézni még egy darabig.

Egyébként lassan futásra sem lesz szükség a túléléshez, nemsokára már repülünk is a Minecraft vadonja felett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)