Hirdetés

Ismét van rendezője a Minecraft filmnek

|

A Warner Bros. továbbra is dolgozik rajta, hogy tető alá hozzák a Minecraft filmet, aminek következő lépéseként megint szereztek egy rendezőt a projekthez.

Hirdetés

Még 2014-ben szerezte meg a jogokat a Warner Bros. egy élőszereplős Minecraft film elkészítéséhez, de a produkció eddig nem ment kifejezetten simán, legutóbb augusztusban derült ki, hogy másodszorra is kiszállt a stúdió által választott rendező. Ha a három lesz a stúdió szerencseszáma, akkor most már tudjuk, hogy Peter Sollet jegyzi majd a filmet.

Hirdetés

Sollet eddigi karriere során tizenegy különböző rendezői munkán van túl, de sorozatok mellett csak közepes költségvetésű filmeken dolgozott. Legismertebb alkotása a 2002-es Raising Victor Vargas, amihez hasonlóan többi nagyobb filmje is inkább a drámai műfajba tartozik (a kivétel talán a vígjátékos elemekkel operáló Dalok ismerkedéshez), így talán némileg meglepő választás a Minecraft mozihoz, amitől elsősorban talán azt várnánk, hogy egy könnyedebb, családi film lesz. Persze a megfelelő stílus megtalálásában több producer és a Mojang munkatársai is segíteni fognak neki, úgyhogy talán reménykedhetünk egy épkézláb feldolgozásban.

Mit gondoltok, a rendezőváltások ellenére is lehet sikeres a Minecraft film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)