Hirdetés

Most egy anime óriási városát alkották újra a Minecraftban

|

Újabb lenyűgöző alkotást hoztak össze a profi Minecraft-játékosok.

Hirdetés

Szavakkal ki sem lehet fejezni, hogy milyen elképesztő dolgokat visznek véghez a Minecrafton belül a lelkes és kitartó felhasználók. Megelevenedett már benne Tolkien fantasy világa, láthattunk lenyűgöző cyberpunk várost, készült egy komplett Harry Potter RPG és már dolgoznak a Föld méretarányos másán is, de még így is csak a felszínét kapargattuk meg a játékosok fantáziájának. 

Hirdetés

Ezúttal egy profi csapat, a Varuna a DanMachi című anime "The Labyrinth City of Orario" névre hallgató városát húzta fel a Mojang játékának világában és olyan aprólékos munkát végeztek, hogy mindegyik épületnek van belső tere is. A srácoknak pedig nem kevés munkája van az alkotásban, ugyanis körülbelül két hónapon keresztül, napi 12 órában dolgoztak rajta, hogy elkészüljön. Bár a képek alapján minden elismerésünket megérdemlik, azt fontos megjegyezni, hogy az elkészült mű nem letölthető, ugyanis egy privát ügyfél számára készült. 

A csapat honlapja szerint a Varuna olyan tehetséges építészeket, dizájnereket és művészeket tömörít, akik a Minecraftban azon dolgoznak, hogy egyedi világot hozzanak létre magánügyfelek és a nyilvánosság számára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)