Hirdetés

Mirror's Edge a való életben

|

Egy ügyes srác videója remekül demonstrálja, hogy a DICE mennyire kiválóan modellezte le a parkourozás élményét a Mirror's Edge-ben.

Hirdetés

A parkour nem egy újkeletű dolog, a sportág, ha nevezhetjük így, az 1900-as évek elején alakult ki, a hadsereg kiképzésein alkalmazták először. Populáris körökben csak 1990 után terjedt el, népszerűsége viszont azóta is töretlen.

A Mirror's Edge talán azért is volt ilyen könnyen szerethető, mert a futó szemszögéből érezhettük a pörgést, amit csak a parkourozás művelői élhetnek át. A DICE kiváló munkát végzett, remekül adta át, milyen élmény a háztetőkön ugrálva, félelem és megállás nélkül rohanni. Ha nem hiszitek el, nézzétek meg az alábbi, fejre szerelt kamerával készült videót, ami egyszerre csodálatos és rémisztő. És ami a legfontosabb: soha ne próbáljátok ki otthon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)