Hirdetés

Mit szól egy idős ember a The Last of Us-hoz?

|

Minket azonnal rabul ejtett a Naughty Dog zseniális játéka, de vajon mit gondol a The Last of Us-ról valaki, aki két generációval előttünk született?

Hirdetés

A The Last of Us-ról még nagyon sokáig fogunk beszélni. Nemcsak az esetleges folytatás vagy készülgető film miatt, hanem mert a Naughty Dog egy olyan játékot alkotott, ami még hosszú évekig követendő példaként és megugrandó lécként áll majd a többi fejlesztőstúdió előtt. 

Igen, még mindig szerelmes vagyok. Nem, nem érzem magam kellemetlenül tőle. A The Last of Us emocionális mélysége és kifinomult dramaturgiája még minket is meglepett - pedig mi azért néha-néha játszogatunk -, de vajon mit szólhat hozzá valaki, akinek még a kontroller is újdonságnak számít? A React csatorna már nem először ülteti le különböző videojátékok elé az idősebb korosztályt, korábban a GTA 5-tel is lefutották már ezt a kört. A túlzott brutalitás nyilván nem tetszett a tesztalanyoknak, viszont a The Last of Us esetében nagyon jó volt látni a csodálkozást az arcukon, amikor megtapasztalták, hogy mindenre képes már egy játék.

Ti leültetnétek a szüleiteket vagy nagyszüleiteket valamilyen játék elé? Melyik lenne az? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)