Hirdetés

Mit szólnál egy Fall Guys LEGO készlethez?

|

A fejlesztők nagyon örülnének annak, ha lehetne, és valószínűleg a LEGO sem járna rosszul.

Hirdetés

A LEGO mostanában erősen benne van a videojátékos közegben. A közelmúltban összehoztak egy NES-t, egy rakat Super Mario Bros. készletet, és Overwatch modellekből is akad bőséggel. A LEGO Ideas oldala raklapszám kapja a videojátékos ötleteket, és az egyik ilyen koncepcióra most a Fall Guyson pörgő méretes rajongótábor is felfigyelt.

Hirdetés

Egy Ashnflash nevű YouTube videós hívta fel rá a játékosok és fejlesztők figyelmét, utóbbiak nagyon lelkesek lettek az ötletet látva. 

Szívesen összeraknánk egy ténylegesen használható akadálypályát, és láthatóan a közösség is imádná. Ha érdekel benneteket a dizájn, akkor a LEGO Ideas oldalon találtok részletes bemutatót. Érdemes végigfutni, és jelezni az érdeklődést, így talán tényleg megvalósulhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)