Hirdetés

Mit szólt Jim Carrey és Idris Elba a szőrős Sonic kontrollerekhez?

|

Az Xbox csapata megáldotta (vagy megátkozta) a világot két csodálatosan borzalmas kontrollerel, melyeket persze a film sztárjai is megtapogathattak.

Hirdetés

Hamarosan a világon mindenhol lepörög majd a Sonic, a sündisznó 2, amiben Jim Carrey és Idris Elba is komoly szerepet kaptak. A két színész ennek keretében részt is vett a kék szőnyeges premieren, ahol megválaszoltak pár kérdést az ottani újságíróknak.

Az IGN.com azt érezte a legfontosabbnak, hogy a sztárok kezébe nyomja a végtelenül fura, szőrös Xbox kontrollereket. Még a keményvonalas gamerek is viszolyognak a cucctól, így viszonylag könnyen kiszámítható a reakció a két színész részéről.

Hirdetés

Jim Carrey gyakorlatilag zavarodottan állt. Elmondta, hogy nem játszott a Sonic játékokkal, és hogy nem szeretné, ha bárki a közelébe menne ilyen szőrös borzalmakkal. Idris Elba ugyanakkor már sokkal lelkesebben fogadta az egészet.

Biztos vannak emberek, akik fizetnének is azért, hogy Elba összeizzadja a kontrollerjeiket, de annyira azért neki se jött be a cucc, hogy hosszú távra tervezzen a plüss szörnyűséggel. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Sonic, a sündisznó 2-ről készült kritikánkat alább nézhetitek meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)