Hirdetés

A Major League Baseball az MLB: The Show-ban pótolja be az elmaradt meccseket

|

A baseball liga a Sony-val való együttműködés keretében szeretné kárpótolni az otthonukba szorult rajongókat és az így megrendezett meccseken is valódi játékosok játszanak majd.

Hirdetés

A koronavírus miatt szinte minden sportesemény elmarad, így a drukkerek számra ez a tavasz kifejezetten eseménytelennek ígérkezik. Akik hajlandóak beérni a valódi meccsek és versenyek digitális pótlásával, azok már a Forma-1 és a NASCAR futamait, valamint a FIFA és az NBA mérkőzéseit is követhetik, melyek keretében valódi versenyzők és sportolók csapnak össze hivatásukat a szimuláló játékokban. Az MLB most bejelentette, hogy a baseball rajongói sem maradnak néznivaló nélkül.

Hirdetés

Tegnap rendezték meg az első hivatalos meccset az MLB The Show 20-ban, mely a Sony licencelt baseball játéka. Jelenleg a selejtezőket követhetitek, melyekre minden fontosabb baseball csapat egy játékost küld, aki képviseli a klubot a mérkőzéseken; a döntők április 30-án kezdődnek.

Az eseménysorozat keretében minden csapat, a Sony és az MLB is 5 ezer dollárral támogat egy-egy közelükben működő, amerikai fiatalokat segítő Boys and Girls Clubnak, a győztes pedig további 25 ezer dollárt adományozhat a közösségében tevékenykedő ilyen szervezetnek.

A meccsekről bővebb információkat az MLB honlapján találtok, a közvetítéseket pedig az adott játékos közösségi oldalán, valamint az MLB és az MLB The Show közösségi felületein követhetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)