Hirdetés

Még mindig készül a Monopoly film, Kevin Hart lesz a főszereplő

|

A fejlesztői pokolban tengődő projekt legalább akkora sebességgel készül, mint az Avatar folytatásai.

Hirdetés

Hogy Hollywood miért ragaszkodik ahhoz, hogy társasjátékból csináljon filmet az erősen kérdéses, de akárhogy is, az Éhezők viadaláért felelős Lionsgate meg van győződve arról, hogy ez jó ötlet, és nem hajlandó dobni a projektet.

Hirdetés

A stúdió nagyon szeretne kihozni a Monopolyból egy szórakoztató "mozitermi eseményt" és ehhez úgy gondolták, hogy Kevin Hart lesz a megfelelő kulcsszereplő. Hogy a színész/komikus hogy fog beleférni a sztoriba az jó kérdés, tekintve, hogy a legutóbbi forgatókönyv szivárgás szerint a Monopoly film egy nőről és fiatal fiáról fog szólni, akik visszamennek az időben és móresre tanítanak egy korrupt üzletembert.

Mivel a projekt vagy 10 éve szenved a tervezőasztalon, így nem lennénk meglepve, ha Kevin Hart kedvéért átírnák a forgatókönyvet. A 2015-ös hivatalos bejelentéskor még ez volt a szinopszis:

"A sztori egy srácról szól, aki szerencsére és a közösségre támaszkodva indul el a meggazdagodás felé vezető mókás, kalandos úton. A történt a saját szerencséd megteremtéséről és valódi gazdagságról szól."

A Monopoly film gyártási folyamatának eddigi tempóját elnézve, bőven lesz még idejük átírni a sztorit úgy kétszer-háromszor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)