Hirdetés

Két méregdrága szobor készült a Monster Hunter széria fennállásának 15. évfordulójára

|

Csak 24 millió forintot kell fizessetek, ha szeretnétek méltón megünnepelni ezt a jeles alkalmat. Ez igazán nem sok a minőségért.

Hirdetés

A Monster Hunter széria megjelenése óta nagy sikernek örvend, a Monster Hunter Worldnek hála pedig a teljes világon remek megítélés övezi a hatalmas dínó- és sárkányszerű lények levadászását középpontba állító sorozatot. Ugyan nyugaton csak az utóbbi években vált népszerűvé, de a franchise most ünnepli tizenötödik születésnapját, ennek örömére pedig egy igen exkluzív szobrocskát adtak ki. 

Hirdetés

Nem rég jelentették be, hogy a U-treasure nevű japán üzlet áruba bocsátott néhány, a széria ikonikus sárkányát ábrázoló szobrot, melyek aranyból és ezüstből készültek. A kis modellek elképesztő részletességgel vannak kidolgozva, így ha hozzá akarunk jutni egy aranyból készült szoborhoz, akkor nagyjából 24 millió (plusz, mínusz 300 ezer) forintért hozzá is juthatunk. Ha nektek esetleg nem jön be az arany színe, akkor egy ezüstből készült példányt is elhappolhattok rongyos 2 és fél millió forintért, de hát ki merne rendes társaságban mutatkozni, egy vacak ezüst sárkánnyal? Az alábbi videón megcsodálhatjátok a műremekeket:

Noha tényleg impozáns darabok, szerintem a nagyon részletes kidolgozás miatt kissé hasonlítanak néhány dagadt éjjeli lepkére, ami nem azt jelenti, hogy ne mutatna jól a polcomon egy ilyen a gyémánt berakásos Kratos és a smaragddal futtatott Geralt mellszobor között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)