Hirdetés

Megjött az első olyan kép a Monster Hunter filmből, aminek már van némi köze a franchise-hoz

|

Mégis egyre kevésbé vagyunk nyugodtak a Paul W.S. Anderson és a Milia Jovovich által vászonra vitt Monster Hunter sztorival kapcsolatosan.

Hirdetés

A Monster Hunter film sztorija szerint egy kis csapatnyi amerikai katona átkerül egy idegen világba egy portálon keresztül, ahonnan szörnyek támadhatnak az emberiségre. Milia Jovovich karakterének és katona társainak az a célja, hogy ezt megakadályozzák.

Hirdetés

Az első infókat és képanyagot legalább Tony Jaa valamennyire kompenzálja, aki teljes Monster Hunter szerelésben tündököl. Ő lesz "a vadász" néven emelgetett karakter. Mert... egy vadász.

Egyelőre mi nem vagyunk annyira lelkesek a projekt kapcsán, mint a Sony, de teljes szívünkből kívánjuk, hogy legyen jó a cucc, és lepjenek meg minket. Eddig sajnos az egész úgy hangzik, mint egy gyengén megírt Csillagkapu spin-off.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)