Hirdetés

Monster Hunter filmet készíthet a Resident Evil mozik rendezője

|

Lehet, hogy aki az eddigi Resident Evil filmeket szállította nekünk, az gondoskodik majd arról is, hogy a mozik vásznaira költözzön a Capcom népszerű szériája, a Monster Hunter.

Hirdetés

A filmes Resident Evil franchise hamarosan lezárul, így itt az ideje eldönteni Paul W.S. Andersonnak, hogy mihez kezd legközelebb. Mivel már 2012-ben kiderült, hogy élénken érdeklődik a Monster Hunter adaptációja iránt és a széria jelenleg nagyon pörög (lásd: Monster Hunter Stories, Generations és Frontier Z), így evidensnek tűnik az elképzelés, hogy a Capcom rá bízza a feladatot, noha a projektről lényegében csak annyit tudtunk meg azóta is egy Tokyo Game Show alkalmával az egyik producertől, hogy tervezési fázisban van. 

A téma most ismét előkerült, Anderson ugyanis nyilatkozott a Deadline-nak. A rendező elárulta, hogy reményei szerint a Monster Hunter film lesz a következő filmje, produkciós partnerével, Jeremy Bolttal pedig már a Capcom elé tárták terveiket egy forgatókönyv kíséretében (amit Anderson írt), folynak a  tárgyalások. Tekintve, hogy a Resident Evil szériával rengeteg bevételt termelt a vállalatnak és a büdzsét ezúttal is 50 millió dollár körül tartaná (a torontói székhelyű VFX cég, a Mr. X segítségével), így valószínűleg nem lesz gond.

Az elképzelésük az a Monster Hunter mozi koncepcióját illetően, hogy egy teljesen hétköznapi ember sehová sem tartó élete teljesen megváltozik, mikor rájön, hogy ő valójában egy ősi hős leszármazottja. Elutazik hát egy misztikus helyre, hogy kiképezzék Monster Hunterré, mielőtt a mitikus lények elpusztítanak a világunkat - ezt illusztrálja a fenti koncepciós rajz is.

Ti örülnétek neki, ha Paul W.S. Anderson következő rendezése a Monster Hunter film lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)