Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Monster Hunter film

|

A Sony Pictures bejelentette, hogy Milla Jovovich mikortól fog szörnyekre vadászni.

Hirdetés

Egyelőre bizonytalanok vagyunk a Monster Hunter filmmel kapcsolatban, elvégre a Kaptár franchise-t is jegyző stáb felel az adaptációért. A kiadást a Sony Pictures végzi, a rendezői székben Paul W.S. Anderson ül, a főszerepre pedig Milla Jovovich írt alá - ez pedig nem túl biztató. 

Hirdetés

A projekt azonban nyílegyenesen halad a megjelenés felé. A kiadó most jelentette be, hogy 2020. szeptember 4-től már a mozikban nézhetjük, ahogy egy csapat amerikai katona Jovovich vezetésével átkerül egy idegen világba egy portálon keresztül, ahonnan szörnyek támadhatnak az emberiségre, ezért szövetkeznek egy vadásszal (Tony Jaa), hogy bezárják a kaput. 

A forgatás a dél-afrikai Fokvárosban és környékén zajlik majd, a mellékszerepekben feltűnik többek között Ron Perlman (Hellboy), T.I. (A Hangya), Diego Boneta (Mindörökké Rock) és Meagan Good (Különvélemény) is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)