Hirdetés

Monster Hunter World témájú Walkmant gyárt a Sony

|

Nem teljesen érezzük át a termékkapcsolás ezen formáját, de a lényeg, hogy a Sony nagyon menő Walkmaneket készül piacra dobni.

Hirdetés

A Sony nem aprózza el, egy egész temékcsoportot rak össze a Monster Hunter World érkezésének örömére. Kapunk egy nagyon stílusos Walkmant, egy fejhallgatót, és egy hangszórót is. Most azt tegyük félre, hogy mi köze van a Monster Hunternek a Walkmanekhez, felesleges rágódni ezen, csak az a fontos, hogy jól néznek ki, és lehet mondjuk a játék zenéit hallgatni rajtuk.

Hirdetés

A Walkman 5 különböző színben lesz beszerezhető, és a 16 gigás háttértárra már előretelepítve meg is kapjuk majd a Monster Hunter World zenei anyagának 5 számát.

A fejhallgatók kapcsán hasonló a színválaszték, és akár csak a Walkman, úgy a ezek is egy gyönyörű, Monster Hunter-stílusú ládában érkeznek.

A trió legkevésbé színes tagja a hangszóró, ami vezeték nélkül, pici, könnyen hordozható, de csak feketében választható.

A Monster Hunter World 2018. január 26-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig még lesz alkalmatok bevásárolni Monster Hunter kütyükből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)