Hirdetés

Már hivatalos: film készül a Monument Valley-ből

|

Nem sokan tennék a megfilmesíthető játékok listájának tetejére a meditatív logikai játékot, de a Paramount másképp gondolja.

Hirdetés

Ma reggel maguk, a játékot fejlesztő Ustwo Games tagjai jelentették be, hogy igen, készül a Monument Valley filmadaptáció. A projektért a Paramount Pictures stúdiója felel, a rendezői székben pedig Patrick Osborne ül.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudunk, hogy egy élőszereplős moziról van szó, amiben a karakterek egy furcsa világban találják majd magukat. Nem túl meglepő módon az lesz a dolguk, hogy a kitekert épületekből álló feladványokat megoldják, és eljussanak az útvesztő végére.

A Monument Valley egy fenomenális élmény, köszönhetően a csodálatos zenének, a látványnak, és trükkös logikai feladványoknak. Hogy ezt hogyan fogják mozivászonra vinni, az erősen kérdéses, de reménykedünk a sikerben, hátha sikerül valami maradandó, egyedi adaptációt csinálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)