Hirdetés

Mortal Kombat 11 - Ash Williams lenne az egyik DLC karakter?

|

A színész Twitteren reagált a pletykára.

Hirdetés

Kevés mókásabb dolog történt mostanában, mint ahogy Zacher Gábor elemzi a Mortal Kombat 11 sérüléseit, de a rajongók még ennél is szórakoztatóbbnak tartanák, ha az Evil Dead franchise főhőse, Ash Williams szintén bekerülne a játék felhozatalába (a Bozont iránti indokolatlan rajongás szerencsére már elmúlt). 

Hirdetés

Az egész egy szivárgásból indult ki, miszerint a Mortal Kombat 11 egyik DLC-karakterét Ashnek fogják hívni, amelyből egyes játékosok arra következtettek, hogy az Evil Dead széria főszereplője, Ash Williams ragad majd láncfűrészt és nyirbálja meg kicsit a többiek ábrázatát - ezt egyébként már hónapok óta kérik a rajongók, még petíciókat is indítottak miatta. Úgy tűnik, hogy a reményt a karaktert életre keltő Bruce Campbell tiporja szét,  aki Twitteren egy vicces kép kíséretében adta mindenki tudtára, hogy Ash nem fog felbukkanni a NetherRealm Studios verekedős játékában: 

Ha Ash nem is kerül be a játékba, a közeljövőben azért számíthatunk arra, hogy a stúdió bejelenti a DLC-ként érkező harcosokat, szóval érdemes lesz résen lenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)