Hirdetés

Mortal Kombat 11 - petíció indult, hogy bekerüljön Bozont

|

Rengeteg játékos szeretné, hogy Scooby-Doo haverja is verekedjen a Mortal Kombat 11-ben.

Hirdetés

Ha valaki azt mondja nekem egy éve, hogy bozontos mémekkel lesz tele az internet, melyek szerint Scooby bélpoklos pajtása olyan erővel rendelkezik, hogy Supermant vagy éppen Son Gokut is bealázza, akkor hangosan kiröhögöm, most viszont valóban ez történik. Az "Ultra Instinct Shaggy" vicchez saját subreddit tartozik és egyre nagyobb népszerűségre tesz szert ez a poén, így nem csoda, hogy előbb-utóbb eljutott a petícióig is, a cél pedig a Mortal Kombat 11-be való bekerülés.

Hirdetés

Jól olvastátok: jelenleg azért folyik a kampányolás, hogy Bozont (avagy angolul Shaggy) vendégkarakterként bekerüljön a következő Mortal Kombat felhozatalába. Ez az elképzelés önmagában megmosolyogtató lenne, viszont a petíciót már több mint 160 ezren szignózták, az ultrabrutál Bozontot ábrázoló képek megosztásába beszállt a karaktert életre keltő Matthew Lillard színész és a NetherRealm Studios kreatív vezetője, Ed Boon is: 

Félelemmel vegyes elképedéssel várjuk, hogy mi fog kisülni ebből. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)