Hirdetés

Ilyen lenne Keanu Reeves, Dwayne Johnson és Van Damme a Mortal Kombat 11-ben

|

Tényleg rémisztő, mit tud már a DeepFake: Sub-Zero, Kabal, vagy épp Johnny Cage most híres színészek megformálásban mutatkoznak be. Egy játékban.

Hirdetés

Egyszerre lenyűgöző és félelmetes az, hogy hol tart már a DeepFake technológia. Mostantól például a Facbook is durván fellép a DeepFake tartalmak ellen. Persze ahogy annyi más esetben, itt is lehet jóra és rosszra is használni a technológiát. A "jó" pedig lehet akár az is, hogy ismert színészeket csempészünk bele a Mortal Kombat 11-be. 

Hirdetés

BabyZone által megosztott alábbi két videóban ugyanis egészen pontosan azt láthatjátok, milyen lenne a játék, ha Kabal szerepét átvenné Dwayne "The Rock" Johnson, Keanu Reeves lenne Sub-Zero, Kung Lao pedig Jackie Chan. Jean-Claude Van Damme-nak Johnny Cage szerepe jut, Bruce Campbell lesz a Terminator, Bruce Lee arcát kapja meg Liu Kang, végezetül Jokerrá Joaquin Phoenix változik. Nagyon ügyesen összepattintott videókról van szó, érdemes mindkét anyagot megnézni. 

Sőt, annyira tetszettek nekünk ezekben a szerepekben a közismert sztárok, hogy akár azt is simán elfogadnánk, ha ők bukkannának fel a készülő Mortal Kombat moziban. Ez értelemszerűen Bruce Lee esetében lehetetlen, de persze a többiek sem teszik tiszteletüket az új filmben, ami 2021 márciusában érkezik. Ennek ellenére kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)