Hirdetés

Nem találnád ki, hogyan készülnek a Mortal Kombat gyomorforgató hangjai

|

Lenyűgöző, hogy mire képes egy hangmérők egy pár dióval, egy kaliforniai paprikával és egy grapefruittal.

Hirdetés

A Mortal Kombat széria védjegye a brutalitás, és ahogy fejlődik a technológia, úgy válnak egyre élethűbbé a kegyetlen kivégzések. Persze sokszor már önmagában a látvány is elég ahhoz, hogy az ember félretegye a megkezdett reggelijét, viszont a trancsírozást a hangeffektek egy egészen új szintre emelik. De vajon hogy születnek ezek a hanghatások?

Hirdetés

A NetherRealm Studios hangmérnöke bepillantást engedett a mindenféle furcsasággal felszerelt stúdiójába, hogy megmutassa, hogyan születik meg a csonttörések,  kiömlő belek és a vérzuhatag szimfóniája. Stephen Schappler fegyvertárát nem csak kábelek, mikrofonok és potméterek alkotják, hanem kalapácsok, henteskések és egyéb megmagyarázhatatlan eszközök, amik segítenek a Mortal Kombat brutalitását hangzásban is előidézni. Persze egy fémes csengést egy kis kreativitással mi is össze tudnánk hozni, de vajon hogyan alkotnánk meg a széttörő bordák vagy a kifröccsenő vér hangját? Segítek: dióra, paprikára, banánra és grapefruitra lesz szükségetek hozzá...

Nem gondoltátok, hogy a kedvenc fatalitytek mögött egy trópusi gyümölcs áll, igaz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)