Hirdetés

Mortal Kombat 11 - Keanu Reeves kétszer is bekerülhetett volna

|

Ed Boon nagyon szereti Keanu karaktereit, és két ikonikus szereplőt be is akart húzni a gerinctépő bunyós mókájába.

Hirdetés

Egy Meu PS4 nevű brazil játékmagazinnak adott interjújában mondta el a sorozat fejese, hogy a vendégkarakterek sorát eredetileg másokkal szerette volna feltölteni. Keanu Reeves a három lehetséges helyből kettőt elfoglalt volna, egyiket Neoként, a másikat John Wickként.

Hirdetés

Az, hogy Neo mennyire illett volna a Mortal Kombat 11 vérgőzös univerzumába, erősen kérdéses, de John Wick biztosan nem illetődött volna meg Scorpion technikáit látva. Képzeljük el azt a meccset, ahol valaki a Terminátort, valaki pedig Wicket játssza. Már csak ezért is újra kifizetnénk az MK11 teljes vételárát.

Sajnos egyik karakter sem kerülhet bele végül a játékba. Azt Boon nem árulta el, hogy miért kellett más szereplőket keresnie, de talán már mindegy is. Azért reméljük, hogy legközelebb legalább Wickket sikerül megszereznie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)