Hirdetés

Mortal Kombat 11 - roppant kreatív módon készülnek a hangeffektek

|

A megszokott magas minőségre számíthatunk a NetherRealm csapatától.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 sem fog hiányt szenvedni a brutális jelenetekből, viszont ezek csak úgy válnak igazán teljessé, ha az erőszakot a lehető legjobb hangeffektekkel egészítik ki.

Hirdetés

Josh West, a GamesRadar munkatársa készített interjút nemrégiben Ed Boonnal, a játék atyjával és kreatív vezetőjével. Boon elmondta, hogy a hangfelvételeket egy különleges helyszínen, mégpedig egy teljesen hangszigetelt banki széfben veszik fel, hogy a lehető legjobb minőségben és teljes kényelemben dolgozhassanak a hangmérnökök.

Friss felvételeket egyelőre nem tett közzé a csapat, de anno az MKX munkálataiba bepillantást nyerhettünk, és látható, mire képesek a szakemberek egy vödör zöld zselével és egy vécépumpával. Ha az ember becsukja a szemét, még meg is elevenedhetnek bizonyos jelenetek.

A Mortal Kombat 11 április 23-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switch-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)