Hirdetés

Napi büntetés: Zacher Gábor elemzi a Mortal Kombat 11 sérüléseit

|

Az Index egy remek ötlettel igyekszik bemutatni, hogy a Mortal Kombat 11 brutalitását miért nem szabad otthon kipróbálni.

Hirdetés

Nyilván marketing szempontból a szélesebb tömegeknek előnyösebb egy brutális verekedős játékot úgy bemutatni, hogy a témában járatlan közönség reakcióit mutatjuk, ezt maxolja ki egy jó ideje Conan O'Brien a Clueless Gamer szériával. Hazánkban a valóban kreatív natív reklámozás jóval ritkább, az Index azért igyekszik valami egyedit alakítani ezen a téren, és remek ötlettel dobták fel az élményt.

Hirdetés

Az egy dolog, hogy vicces nézni a szörnyülködő embereket, ezt már megszoktuk, de most Zacher Gábor (akit legtöbben kicsit a toxikológus megmondóemberként ismernek) is beült a kamera elé, hogy orvosi szempontból elemezze kicsit a Mortal Kombat 11 belassított, röntgenképekkel dúsított brutalitását. Ha bárkiben lennének kétségek: ezt élőben nem nagyon érdemes kipróbálni, mert fájhat eléggé. De beszéljen inkább a doktor úr:

Nektek hogy tetszik a Mortal Kombat 11? Olvassátok el Csirke tesztjét róla, ha eddig nem volt meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)