Hirdetés

Ettől a Mortal Kombat előadástól a te szavad is eláll

|

Egy lelkes tánccsapat olyan Mortal Kombat stílusú show-t mutatott az America's Got Talent színpadán, hogy a zsűri állva tapsolt.

Hirdetés

A NetherRealm Studios által fejlesztett Mortal Kombat játékok folyamatosan a köztudatban tartják a franchise-t, a széria pedig már rengeteg rajongót tudhat magáénak minden korosztályból, amely csak még tovább fog bővülni a betervezett filmes reboottal és olyan eseményekkel, mint a mostani is. 

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy az America's Got Talent idei kiadásában megfordult az Adem Show tánccsapat is, akik egy Mortal Kombat stílusú, végtelenül szürreális, viszont a mesteri kivitelezésnek köszönhetően brutálisan elképesztő előadással készültek ledöbbenteni Simon Cowelléket és a közönséget. A videó elején a zsűri szinte unta magát, arra panaszkodott, hogy egy ekkora színpadon emlékezetesebb performanszokat szeretnétek látni, majd alaposan meglepődtek, mikor Raiden és a többiek belekezdtek különleges számukba: 

Hogy a videó címében mit keres a Street Fighter szó, azt ne kérdezzétek, mivel nem sok köze van hozzá. Nektek hogy tetszett a srácok előadása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)