Hirdetés

Vajon mennyire működnének a valóságban a Mortal Kombat karakterek képességei?

|

Vadonatúj YouTube-os sorozat indult, ami tudományos megközelítésben vizsgálja a brutális verekedős játékban látottakat.

Hirdetés

Elég sok durva, de ugyanakkor meglepően kreatív támadást, kivégzést láthattunk már a Mortal Kombat szériában az évek során. Legtöbbször elég szürreálisak ezek a megmozdulások, de most egy brigád úgy döntött, megvizsgálja, hogy lehetne-e ilyesmiket csinálni a valóságban.

Hirdetés

A Because Science nevű YouTube-csatorna a különféle képregényekben, filmekben vagy épp videojátékokban lévő dolgokat kapcsolja össze a tudománnyal, és így néha bizony elég érdekes kísérletek születnek. Nemrég indult egy vadonatúj sorozat a csatornán, ami arra keresi a választ, hogy meg lehet-e csinálni a valóságban is azokat a mozdulatokat, amelyeket a Mortal Kombat sorozat harcosai mutatnak be a képernyőn.

A csatornát vezető Kyle Hill már több támadást is megvizsgált, így most megnézhetjük, hogy például mennyire hasznos fegyver Sub-Zero jégfejszéje, illetve azt is, hogy milyen pusztításra lehetnének képesek Skarlet vérből készült tüskéi.

Ha kíváncsiak vagytok az eddig megjelent részekre, akkor csekkoljátok ezt a lejátszási listát.

Szerintetek melyik a legdurvább megmozdulás a Mortal Kombat szériában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)