Hirdetés

Itt egy 100 perces videó az összes Mortal Kombat kivégzéssel

|

Mert hát miért is ne legyen egy egész estés filmünk, amelyben nincs más, csak és kizárólag Fatality, 24 év összes gerinckitépése és belezése csodásan összevágva.

Hirdetés

Egy óra és 44 perc tömény Mortal Kombat, ráadásul pont abból a részéből, amely a kilencvenes évek óta hergel minden videojáték ellenző aktivistát, politikust, és újságírót, hogy a "videojáték erőszakossá tesz és megrontja a fiatalságot" rigmust kántálja. Ed Boon, John Tobias, John Vogel és Dan Forden nyilván nem is gondolta ezt át annyira 92-ben, de ezt a szépen összevágott videót látva tényleg elég véres lett az örökségük.

Az IZUNIY YouTube csatorna csak annyit tett, hogy az elmúlt 24 év össze Mortal Kombat játékának (köztük a legutóbb megjelent XL-nek) az összes kivégzését összeollózta, hogy ha valaki éppen ezek bámulásával töltené az idejét, akkor megtehesse. Rajtunk se múljon, megosztjuk veletek az egyébként nem is annyira kellemes élményt, ami kicsit tömény. Mintha minden lassú balladából a "baby" szót vagdosnánk össze egyetlen nyálas egyveleggé...

Nektek melyik volt a kedvenc Mortal Kombat játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)