Hirdetés

Mortal Kombat film - nyugi, kamu az összes hajmeresztő hír, ami mostanában felröppent

|

A jelek szerint szépen el is felejthetjük az ismeretlen főhőst és a 14 éves Raident.

Hirdetés

Nemrég érkeztek a hírek arról, hogy a That Hashtag Show szert tett pár bennfentes információra, amelyek alapján részleteket tudnak elárulni a régóta készülő új Mortal Kombat filmről. A mozi producere azonban gyorsan le is hűtötte a kedélyeket: elmondása alapján jelenleg az ég világon semmi sem történik a film körül. 

Hirdetés

Az állítólagos infók arról szóltak, hogy az új Mortal Kombat főhőse egy eddig ismeretlen harcos, név szerint Cole Turner lesz, a filmben pedig Cole teljes pereputtya felbukkan majd 12 éves kislányától kezdve egészen az anyósáig. Elvileg a moziba kerülő ismertebb karakterekre is fény derült, többek között Kano, Sonya Blade, Mileena, Jax, Liu Kang, Kung Lao és Shang Tsung feltűnéséről szóltak a hírek, valamint arról, hogy egy 14 éves fiút akarnak Raiden szerepére találni. Jól olvastátok, a listában sem Sub-Zero, sem pedig Scorpion nem szerepelt. Gondolom mondanom sem kell, hogy a legtöbb rajongó azonnal agyvérzés közeli állapotba került a hírek láttán, de szerencsére úgy tűnik, hogy aggodalomra semmi ok. 

A film producere, Todd Garner a Twitteren írta meg, hogy ebben a pillanatban egészen pontosan semmi sem történik a filmmel kapcsolatban, szóval a hírek is totálisan elhamarkodottak és alaptalanok voltak. 

Személy szerint én is örülök, hogy nem a fentebb vázolt alapokra épül majd az új Mortal Kombat mozi, az viszont cseppet sem jó jel, hogy igazából semmi mozgolódás nincs a film körül. 

Szerintetek működhetne egy Mortal Kombat film Sub-Zero és Scorpion nélkül? 

Frissítve: Közben a film írója is megszólalt. Greg Russo azt mondta, hogy a kiszivárgott karakterlista korántsem végleges, valamint a főhőst és családját érintő infók sem mérvadóak, mivel azok a forgatókönyv egy nagyon korai változatából származnak. A jelek szerint tehát nem légből kapott az egész dolog, de az alkotók már jó ideje továbbléptek a fentebb vázolt koncepción. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)