Hirdetés

A Mortal Kombat reboot egyik írója szerint olyan lesz, mint egy felnőtt Avengers

|

Készül a legújabb Mortal Kombat film, a forgatókönyv írója szerint pedig úgy kell elképzelnünk, mintha egy felnőtt korbesorolású Marvel filmet néznénk.

Hirdetés

Habár a Mortal Kombat franchise továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend, sok játékkal egyetemben még ezt a sorozatot sem sikerült igazán emlékezetes módon megörökíteni a filmvásznon. Nekem speciel gyerekkorom egyik nagy kedvence volt az eredeti 1995-ös adaptáció, de ez nem feltétlenül azért van így, mert annyira marha jó volt (a szerethető jobb kifejezés), a folytatásról meg inkább ne is beszéljünk.

Ezzel szemben 2011-es Mortal Kombat: Legacy című websorozat kifejezetten jól sikerült, így egyáltalán nem meglepő, hogy a sorozat rendezőjét, Kavin Tanchaorent kérték fel arra, hogy a mozivásznon gondolja újra a játék univerzumát. Sajnos Tanchaoren végül lemondott a lehetőségről, így néhány csere után végül Simon McQuoid lesz a rendező. A film első forgatókönyvét Oren Uziel írta (ő írta a Legacy-t is), most pedig egy interjúban beszélt arról, hogy mik voltak az elképzelései a filmmel kapcsolatban:

"Nem tudom, hogy végül mi az ami meg fog maradni belőle, de nagyjából úgy kell elképzelni, hogy fogsz egy olyan sztorit, mint a Bosszúállók, aztán pedig elhelyezed a Mortal Kombat sötét, erőszakos világában. Az volt a lényege, hogy a történet összehozott néhány karaktert, akik aztán a legkevésbé kellett, hogy visszafogják magukat. Sötét volt, de szórakoztató."

Uziel valószínűleg azért beszél múltidőben, mert egy hollywood-i film forgatókönyvét rengetegen átvariálják, mire eljut a vászonra, és mióta ő megírta az eredeti verziót, azóta már Dave Callaham (a Godzilla írója) is írt egy vázlatot, szóval könnyen lehet, hogy azóta sok minden változott, de az alapötlet mindenképpen érdekes.

Ti hogy képzelnétek el egy modern Mortal Kombat filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)