Hirdetés

Már tudjuk, hogy mikor érkezik az új Mortal Kombat film

|

Pontos megjelenési dátummal fokozza a várakozást a Warner Bros. Már hogy azét, akit lázba hoz a Mortal Kombat filmes reboot ötlete.

Hirdetés

Pár napja vált hivatalossá, hogy a Warner Bros. egy a korábbi adaptációktól független, új Mortal Kombat filmmel érkezik a közeljövőben, méghozzá a Fűrész-széria atyjával, James Wannal a csapatban.

Hirdetés

Már azt is tudjuk, hogy mikor ülhetünk be Scorpionék vérengzésére, mivel az amerikai premiert 2021. március 5-ére lőtték be a stúdiónál. A film előmunkálatait már idén márciusban megkezdik, az elsőszámú forgatási helyszín pedig Ausztrália lesz. A rendezői székbe Simon McQuoid ül majd be, aki eddig többnyire reklámfilmek készítéséből szerezhette a rutinját.

Az első filmadaptáció három évvel a franchise startja után, 1995-ben került a mozikba, ami túl nagy sikert, ha nem is aratott, a mai napig büszkélkedhet egy kicsi, de lelkes rajongói bázissal. A második, egyben utolsó filmes próbálkozás két évvel később a Mortal Kombat: Annihilation volt, amiről sokat elárul a 11 pontos Metascore összpontszám, vagy a tény, hogy máig az IMDb 69. legalacsonyabban értékelt filmje.

Nagyon bízunk benne, hogy a készülő Mortal Kombat filmben nem kell majd csalódnunk. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)