Hirdetés

Napi büntetés: a Mortal Kombat adaptáció, amit megérdemlünk

|

A Kumawood nem fél hozzányúlni ahhoz, amit a nagy stúdiók maximum bottal piszkálgatnak. Megcsinálják a Mortal Kombat filmet, amire mind büszkék lehetünk.

Hirdetés

Miközben félve pörgünk rá az Assassin's Creed filmre, befutott a hősünk, a Kumawood Productions, ami letett az asztalra egy olyan Mortal Kombat trailert, melytől elállt a lélegzetünk.

Mielőtt mi mondanánk ítéletet, nézzétek meg ti is ezt a gyöngyszemet.

Szóval mielőtt mindnyájan lebénulnátok attól a masszív mennyiségű lazaságtól, amit Ghana az arcotokba tolt, rakjuk rendbe, mi is ez.

A srácok abszolút büdzsé nélkül dolgoznak ezeken az anyagokon, és nyilvánvaló céljuk, hogy inkább vicces legyen az anyag, mint profi. Ha sikerül, akkor már előrébb lesznek mint bármelyik Mortal Kombat filmadaptáció valaha.

Nyilván nem lesz kasszasiker, de talán megmutatja a világnak, hogy a játékfilmeket nem feltétlenül kell görcsös komolysággal csinálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)