Hirdetés

Egy kertben forgatták újra a klasszikus Mortal Kombat trailert (videó)

|

Emlékeztek még a klasszikus Mortal Kombat filmre? Most a CineFix elkészítette az eredeti trailert sufni-változatban, valami elképesztő pontossággal.

Hirdetés

A CineFix csatornát sok dolog miatt szeretjük, a 8-bites filmes játékadaptációk például rendszeresen lázba hozzák a szerkesztőség tagjait, de nem csak ebben kiemelkedően tehetségesek a srácok. 

A Homemade Movies sorozatuk is rendszerint magával ragadó, most éppen a már klasszikusnak mondható 1995-ös (na és ez a kemény, hogy egy 20 éves filmről beszélünk, ami annak idején minden sutaságával együtt azért behozta a gamer szubkultúrát a mozikba) Mortal Kombat film trailerét forgatták újra. Kicsit olyan, mintha egy svédelt előzetest látnánk, de itt azért nem csak a low budget megvalósításon van a hangsúly, néhol egészen megdöbbentő a hasonlóság és a látvány, míg bizonyos helyeken kifejezetten a bárgyú paródia-jelleg tör előre. Bárhogy is, az újragondolt Mortal Kombat előzetes ajánlott látnivaló.

Ha esetleg szeretnétek összehasonlítani az eredeti trailerrel, akkor íme:

És ha már az idei PlayIT keretében félmilliós díjazású cosplay versenyre készülhetnek a jelmezkészítők, akkor a Mortal Kombat kapcsán itt látható pár tipp és trükk.

Nektek hogy tetszik a házilag készült Mortal Kombat trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)