Hirdetés

Akár még Kabal és Cyrax is szerepelhet az új Mortal Kombat filmben

|

A reboot írója egyértelmű utalást tett arra, hogy olyan harcosok is bekerülhetnek, akikkel találkozhattunk a harmadik játékban.

Hirdetés

Azt sajnos még nem tudni, miről szól majd az elméletileg 2021-ben debütáló Mortal Kombat mozi, de az mindenképp biztató jel, hogy már több klasszikus szereplőhöz is találtak színészeket a készítők. Most pedig érkezett még egy nagyon jó hír a rajongóknak, ugyanis a jelek szerint több közkedvelt harcossal is találkozhatunk majd a mozivásznon.

Hirdetés

Greg Russo, a reboot forgatókönyvírója egy rajongói kérdésre válaszolva árulta el a Twitteren, hogy olyan karakter is szerepelni fog majd a filmben, akivel bunyózhattunk az 1995-ös Mortal Kombat 3-ban is. Sajnos az nem derült ki, hogy pontosan ki vagy kik lesznek ezek, de szerencsére elég ütős a választék, hiszen ebben a részben találkozhattunk először például Kaballal, Cyraxszel, Nightwolffal vagy épp Sindellel, és az Ultimate verziójában olyan visszatérők harcosok is voltak, akiknek még nem biztos a filmbeli szereplése.

Ti kit látnátok még szívesen a Mortal Kombat filmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)