Hirdetés

Kiderült, ki lesz Sub-Zero a Mortal Kombat filmben

|

Újabb színész csatlakozott a mozihoz, amit maga a Warner Bros. felügyel.

Hirdetés

Az 1995-ös Mortal Kombat filmnek örök helye van szívünk egy szűk zugában, de azért nem lennénk bánatosak, ha James Wan, Simon McQuoid és Greg Russo (meg a stáb többi tagja) valami értékelhetőbbet alkotna.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter úgy értesült, hogy a várhatóan 2021. március 5-én bemutatkozó Mortal Kombat filmben Sub-Zero karakterét Joe Taslim fogja alakítani, aki A rajtaütés című indonéz-amerikai akcióthrillerből vagy a Halálos iramban 6-ból lehet ismerős. Mostanában a Warrior sorozatban szerepel, de nem volt túl sok komoly szerepe. 

A szereplőválogatás Ausztráliában zajlik, a forgatást is ott tervezik lezavarni. Érdeklődve várjuk, nagyobb sztárok is csatlakoznak-e, vagy a készítők inkább a kezdőknek adnak lehetőséget a kiugrásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)