Hirdetés

Újabb négy színész csatlakozott a Mortal Kombat filmhez

|

Megvan, hogy ki játssza Liu Kanget, Jaxet, Raident és Mileenát, szépen gyűlik a csapat.

Hirdetés

Egyelőre még keveset tudni a 2021-re tervezett Mortal Kombat filmről, annyit azonban már elárultak az alkotók, hogy nem finomkodnak majd, ha a széria ikonikus kivégzéseire kerül a sor. Azt tudtuk, hogy Joe Taslim alakítja majd Sub-Zerót, most pedig a játékok újabb négy fontos szereplőjének megformálójáról hullt le a lepel.

Hirdetés

A "Kiválasztott" Liu Kanget Ludi Lin játssza majd, aki ismerő lehet a 2017-es Power Rangers és Aquaman filmekből. A viharisten Raiden szerepét Tadanobu Asano ölti majd magára, akit a Thor: Ragnarökbben láthattunk, mint Asgard őreinek vezetőjét, aki elesett a Hela elleni küzdelemben. Mehcad Brooks és Sisi Stringer is csatlakoztak a csapathoz, mint Jax és Mileena. 

A készülő filmről egyelőre alig tudunk valamit, a rendező James Wan pedig valószínűleg hagy minket a homályban tapogatózni addig, amíg a produkció már olyan szakaszába nem ért, hogy az a legszigorúbb Mortal Kombat rajongóknak is elnyerje a tetszését. Csak reménykedni tudunk, de egészen biztosan nem lesz könnyű dolga a rendezőnek, ha meg akar felelni a rajongói és mozis igényeknek egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)