Hirdetés

Hamarosan jön a Mortal Kombat anime, itt az első előzetese

|

A Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge-ből megismerhetjük Scorpion múltját.

Hirdetés

A világ nyilván arra vár türelmetlenül, hogy az élőszereplős Mortal Kombat film megérkezzen (hiszen az előző is fantasztikus volt), de amíg nem jön el 2021. márciusa, kénytelenek leszünk mással elütni az időt. Amellett, hogy a Mortal Kombat 11-ben már akár Jokert irányítva is elverhetünk mindenkit, most megnézhetjük a hamarosan debütáló animációs film első előzetesét.

Hirdetés

A Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge középpontjában természetesen Hanzo Hasashi áll, aki bosszút akar állni Sub-Zerón. Hogy, hogy nem, szerepet kap maga a Mortal Kombat torna, így megjelenik a történetben Johnny Cage, Sonya, Liu Kang, Kano, Shang Tsung, Quan Chi, Raiden, Jax, Goro és Kitana is, meg valószínűleg cameóznak még páran. A premier tavaszra várható, lemezeken és digitálisan fogják kiadni.

Mennyire mozgatott meg bennetek érzéseket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)