Hirdetés

Vajon mit keres ez a gyerek a Mortal Kombat rebootban?

|

A 12 éves Matilda Kimber nemrég csatlakozott a stábhoz, de hogy kit fog játszani, azt egyelőre még nem leplezték el az alkotók.

Hirdetés

Ha ikonikus alkotások megfilmesítéséről van szó, akkor minden casting hírnél beindulnak a találgatások, hogy az adott színész vajon kit játszhat. Valószínűleg tudták ezt a Mortal Kombat reboot készítői is, akik eddig szinte minden bejelentésben azt is elárulták, hogy egy adott színészt éppen melyik szerepre szerződtették. Most azonban értetlenül állunk, ugyanis gyerekszínészek felbukkanására nem igazán voltunk felkészülve egy ilyen, kimondottan brutalitásáról elhíresült franchise esetében.

Hirdetés

A Warner Bros. egyelőre nem árulta el, hogy a 12 éves Matilda Kimber mely szereplő bőrébe bújik majd, de a legvalószínűbb, hogy egy új karakterről lehet szó. Sokan azt gondolják, hogy a Lewis Tan által játszott szereplő lányát alakíthatja majd; róla egyelőre csak annyit tudunk, hogy nagyon fontos hatással lesz a történet alakulására.

A rajongók közül többen Ferrával hozzák összefüggésbe a fiatal színésznőt, aki Mortal Kombat X-ben tűnt fel a Ferra & Torr duó tagjaként, mint Kotal Kahn testőre. Az eddigi casting alapján nem túl valószínű, hogy ez a két karakter feltűnne a 2021 márciusában debütáló moziban, de természetesen csak akkor tudunk majd biztosat, ha az alkotók is megerősítik a dolgot.

Ti kit látnátok szívesen a Mortal Kombat játékok szereplői közül a filmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)