Hirdetés

Mortal Kombat - kiszivárgott a filmes reboot szereplőinek listája?

|

Újra belibbent pár érdekes hír a készülő Mortal Kombat reboot kapcsán.

Hirdetés

Nagyon rossz munkát végeznek azok, akik a Mortal Kombat filmek és játékok karakterlistáit őrzik mivel nem is olyan régen a Mortal Kombat 11-es harcosok listáját ismerhettük meg, most pedig, ha minden igaz, akkor az új mozifilmes reboot szereplőiről rántották le a leplet. 

Hirdetés

Kezdenek felpörögni az események az újragondolt Mortal Kombat film kapcsán, ami egyébként még mindig csak a tervezési fázisnál jár, szóval a Warnertől egyelőre nem kapták meg a végleges zöld jelzést. Mindenesetre csütörtökön már arról érkeztek hírek, hogy Joel Edgertont szemelték ki Kano szerepére, tegnap pedig egy érdekes karakterlista is befutott. A filmben ugyebár az eddigi infók szerint egy Cole Turner nevű bokszoló lesz a főszereplő, ő nyilván egy teljesen új harcos a Mortal Kombat világában. Ugyancsak új szereplő lesz Cole lánya, a 12 éves Emily is. Rajtuk kívül már visszatérő karaktereket láthatunk a listán, amely egyébként a The Hashtag Show-nak köszönhető. Visszatér elvileg Kano, Raiden, Sonya Blade, Jax, Liu Kang, Sub-Zero, Mileena és Shang Tsung is. 

Hiányoznak tehát olyan régi nagy kedvencek, mint Scorpion vagy épp Johnny Cage. Nyilván még akkor is formálódhatnak a forgatás megkezdése előtt a dolgok, ha teljesen valódinak bizonyulnak a fenti infók, úgyhogy egyelőre továbbra is csak a találgatás marad. 

Ti kiket látnátok mindenképp szívesen a Mortal Kombat rebootban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)