Hirdetés

Mortal Kombat reboot - elkezdődött a forgatás

|

A folyamatosan érkező casting hírek után itt volt az ideje, hogy végre a kamerák előtt is megkezdődjön a munka.

Hirdetés

Egyre többet hallani a 2021-ben meg megjelenős Mortal Kombat rebootról, ami majdnem 25 év kihagyás után hozza el a mozinézőknek a kifejezetten a brutalitásáról ismert széria ikonikus szereplőit. Miután minden fontosabb szerepre sikerült megtalálni a megfelelő színészt, a mai napon elkezdődött a forgatás is.

Hirdetés

A filmben tényleg minden lényeges karakter feltűnik; az eddigi hírek alapján többek között Sub-Zero, Liu-Kang, Kano, Jax, Raiden és Sonya Blade szerepeire is kiválasztották már a színészeket. A szereplő- és alkotógárda bizakodásra ad okot, aminek kifejezetten örülünk, mivel a Mortal Kombat legutóbbi filmes feldolgozása finoman szólva is hagyott kívánnivalót maga után. Greg Russo, a film forgatókönyvírója a Twitteren osztott meg egy bejegyzést, amiben a film első csapója látható:

A Mortal Kombat bemutatóját 2021 március 21-re tűzték ki, ami még bizony odébb van, de ha egy kicsit ismerkednétek a karakterekkel, akkor érdemes a legutóbbi Mortal Kombat játékok sztorimódjában elmélyednetek, ugyanis ezek igen jól sikerültek, és minden említett szereplő helyet kap benne. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)