Hirdetés

Mortal Kombat reboot - Scorpion és Shang Tsung szerepe is elkelt

|

Lassan a teljes szereplőgárda összeáll egy jó kis bunyóra.

Hirdetés

Egyre jobban felpörögnek az események a Mortal Kombat film körül, ami több mint húsz év után hozza el a brutális bunyók világát a mozivászonra. Ahogy lassan a kezdetét veszi a forgatás, úgy tisztázódnak a szereplők körüli kérdőjelek; Sonya és Kano után, most Scorpion és Shang Tsung szerepére is sikerült megtalálni az ideális színészt.

Hirdetés

Az alvilági láncos bosszúálló szerepére Hiroyuki Sanadát szerződtették, akit olyan filmekben láthattunk már, mint a Bosszúállók: Végjáték vagy Az utolsó szamuráj. A színész a forgatásra betölti a 60. életévét, ami kapcsán felmerülhet bennünk, hogy talán a legutóbbi két Mortal Kombat játékban látott idősebb Scorpiont hozzák el az alkotók a filmvászonra.

Shang Tsungot Chin Han játssza majd, aki pedig az Amerika Kapitány: A tél katonája és a Sötét Lovag filmekből lehet ismerős, és Cristopher Nolan filmjében már bebizonyította, hogy remekül el tudja játszani a korrupt, behízelgő karaktert, amire Shao Khan csatlósának esetében szükség is lesz.

Ti mit gondoltok az eddigi szereposztásról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)