Hirdetés

Mortal Kombat reboot - már Kano és Sonya Blade színészei is megvannak

|

Amennyire hihetetlen, hogy lesz Mortal Kombat filmes reboot, annyira gyűlnek a színészek és más stábtagok a projekt körül.

Hirdetés

Már évek óta téma egy Mortal Kombat reboot elkészítése, de csak mostanában kezdtek igazán felpörögni körülötte az események. A produkciós csapat egyre csak gyűlik, amihez most úgy tűnik, hogy Kano és Sonya Blade színészei is csatlakoztak.

Hirdetés

Utóbbi esetében mondjuk még nem száz százalék a buli, de a legfrissebb jelentések szerint Jessica McNamee végső tárgyalásokban van Sonya Blade szerepét érintően. Josh Lawson a hírek szerint már megkapta Kano szerepét, illetve Lewis Tan is csatlakozott a reboothoz, de az ő esetében még tisztázatlan a szereposztás.

A Mortal Kombat rebootról nem sokat tudni egyelőre, azt leszámítva, hogy James Wan próbálja tető alá hozni a projektet. Bármit is csinál, az valószínűleg jobban fog sikerülni, mint az előző két Mortal Kombat mozi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)