Hirdetés

A UFC fejese, Dana White egy valódi Mortal Kombat tornát akar rendezni

|

A Föld legnagyobb harcosait meghívják egy titokzatos szigetre, hogy küzdjenek meg egymással. Ez akár a Mortal Kombat szinopszisa is lehetne, de valójában a UFC így éli túl a koronavírusjárványt.

Hirdetés

A TMZ beszámolója szerint a UFC-t vezető Dana White azt tervezi, hogy az MMA meccseket egy magánkézben lévő szigetről fogja közvetíteni, ahol minden héten válogatott harcosok küzdenek meg egymással. Sokaknak erről érthető módon egyből a Mortal Kombat jutott az eszébe. 

Hirdetés

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan mely szigetet is nézte ki magának White, de elvileg a következő, szám szerint 249. UFC eseményt (ahol például Rose Namajunas vs. Jessica Andrade, valamint Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik összecsapásokat nézhetünk meg) már itt tartják meg április 18-án. A tervek szerint két hónapon keresztül folyamatosan a titokzatos szigeten zajlanak majd a UFC meccsek. Khabib Nurmagomedov mindenesetre biztosan nem lesz ott ezeken a mérkőzéseken, mivel a járvány miatt nem hagyhatja el Oroszországot. 

A bunyósok és az orvosi csapat tagjai természetesen tesztelve lesznek a koronavírusra, mielőtt a szigetre léphetnének. Azt pedig csak remélni tudjuk, hogy a Külső Világból nem ugranak át vendégharcosok, és nem itt fog eldőlni az, hogy Shao Kahn átveszi-e az uralmat a Föld felett. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)