Hirdetés

Most épp bizonyítékok megsemmisítésével vádolják az Activision Blizzardot, tovább durvul az ügy

|

Iratmegsemmisítőben végezték a vádak szerint a munkatársak panaszai.

Hirdetés

Eddig is elég kemény vádakkal kellett szembenéznie az Activision Blizzardnak a kalifornai bíróságon, most viszont bővítették a vádak sorát. A friss peres iratokból kiderül, hogy immár az ideiglenesen, határozott időtartamig foglalkoztatott ex-munkatársak is bevonták az érintettek körébe, valamint (és ez az igazán megdöbbentő) kiderült, hogy az Activision HR osztálya elvileg konkrét bizonyítékokat semmisített meg.

A vádak szerint a HR-esek a munkatársak panaszait rögzítő dokumentumokat iratmegsemmisítőbe dobták, a kirúgott kollégák levelezését pedig 30 nap után teljesen törölték.

Hirdetés

Az Activision Blizzard képviselője tagadta a vádakat, de ha esetleg a per során kiderül, hogy a cég tényleg megsemmisített az említett dokumentumokat, az nagyon durván rombolhatja a stúdió egyébként is rendesen megtépázott hírnevét. A cég korábban azt állította, hogy mindenben együtt fog működni a nyomozás során, a bizonyítékok eltűntetése viszont nem épp ezt erősíti meg. 

Az egész Activision Blizzard botrányt korábban ebben a videóban foglaltuk össze:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)