Hirdetés

Most már biztos, hogy a héten bejelentik a következő Silent Hill játékot

|

A Konaminál sosem tudhatjuk, hogy egy mobiljáték, pacsinkógép vagy gördeszka leleplezését vezeti-e fel, de most okkal sejtjük, hogy játék fog bemutatkozni.

Hirdetés

Régóta tervezgetheti már a Konami a Silent Hill sorozat folytatásának bejelentését. Több alkalommal súgtak róla megbízhatónak tartott bennfentesek, de könnyen előfordulhat, hogy a kiadó tervei változtak, és hiába volt hiteles információja Jeff Grubbnak vagy Andy Robinsonnak korábban, végül másképp alakultak a dolgok.

Biztató jel volt az is, hogy a koreai korhatárbesorolási szervezet weboldalán felbukkant a Silent Hill: The Short Message cím, és az első film rendezője is kotyogott.

Hirdetés

A Konami most a hivatalos Twitter oldalán jelentette be, hogy október 19-én, itthoni idő szerint este 11-kor kerül sor a Silent Hill Transmissionre, melynek keretében a játéksorozat kapcsán árulnak majd el friss infókat. A tweetben szerepelt az "In your restless dreams, do you see that town?" mondat is, ami utalás Mary levelére a Silent Hill 2-ből.

Amint bármi újat tudunk, jelentkezünk. Ha egy újabb mobiljáték, pacsinkógép, piramisfejes fürdőnadrág-kollekció, vagy valami hasonló lesz, együtt zokogjuk álomba magunkat veletek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)