Hirdetés

Most már hivatalos: készül az élőszereplős God of War sorozat

|

Az Amazon nem rejtegette tovább a terveit, végre bejelentette a God of War széria érkezését.

Hirdetés

Már az év elején felröppentek a pletykák, hogy az Amazon a Sony irányába kacsingat, és érdekelné egy God of War széria összeállítása. Azóta kicsit fogytán voltunk infóknak, egészen tegnap estig, amikor maga az Amazon Prime Video erősítette meg a projekt létezését.

Hollywood Reporter értesülései szerint a sorozaton március óta dolgoznak, és a sztori a 2018-as reboot nyomdokait követi, magyarán az apai feladatokkal küszködő Kratos lesz a fókuszban, ezért aki vérgőzös darabolásra számít, az csalódhat. Igaz, akciónak így sem leszünk híján.

Hirdetés

Az adaptációt Rafe Judkins felügyeli showrunnerként, akinek korábban az Idő Kereke első évadát köszönhettük. Az, hogy a God of Warral mikor fog elkészülni még erősen kérdéses, de a gyártásba a Sony Pictures Television is besegít a PlayStation Productionsszel együtt. Azt még nem tudni, hogy ki játssza majd a főszerepet, bár Christopher Judge, a karakter szinkronszínésze örömmel vállalná.

A God of War egyébként jelenleg az Amazon Video második megerősített játékadaptációja a Fallout mellett. Mindeközben a Netflix is dolgozik egy sor adaptáción a Horizon Zero Dawntól, a Devil May Cryon, az Assassin's Creeden és a Splinter Cellen át a Tomb Raiderig.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)