Hirdetés

Myst sorozat - na majd a Hulu bemutatja

|

A Legendary Television gondozásában érkezik a Myst sorozat, melynek forgatókönyvéért Evan Daugherty felel majd. A játékra emlékeztek még?

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a projekt felfedi majd a Myst szigetének történelmét. A sztori középpontjában egy amnéziás karakter áll, aki a szigeten ébred. Tehát az alap felállás ugyanaz, mint a játék esetében volt.

A Myst című klasszikus játék még 1993-ban jelent meg, és gyorsan az egyik legnépszerűbb PC-s játék lett, amíg a The Sims le nem taszította a trónról 2002-ben. Több mint 12 millió példányt adtak el a játékból a mai napig. A sztorit még feldolgozta három könyv is, melyeket Rand és Robyn Miller írták David Wingrove fantasy író mellett.


A Miller testvérek a sorozatba is beleszólnak majd, de az még nem tiszta, hogy mekkora befolyásuk lesz a történetre. Reméljük segítségükkel egy a Myst játékhoz méltó szériát kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)