Hirdetés

Na mit csinál Henry Cavill, amíg áll a Vaják forgatása? Természetesen PC-t szerel

|

A netfilxes The Witcher széria főszereplőjének gondjai akadtak számítógépe hűtésével.

Hirdetés

Néhány napja koronavírus-fertőzés miatt átmenetileg leállították a Vaják sorozat harmadik évadának forgatását, ugyanis pozitív lett a címszereplőt megformáló Henry Cavill tesztje. Aki esetleg a színész egészsége miatt aggódott, megnyugodhat, vasárnapi Instagram-posztja arról árulkodik, hogy kutya baja, ráadásul épp a kedvenc hobbijával üti agyon az időt.

Cavill sosem titkolta, hogy imád játszani, a választott platformja pedig a PC, méghozzá egy olyan konfiguráció, amit ő maga szerel össze. Nos ennek a gépnek a hűtése bemondta az unalmat - talán nem függetlenül az Egyesült Királyságban szokatlannak számító hőhullámoktól, így elérkezett a fejlesztés ideje.

Hirdetés

A színész az általa megosztott képek alapján az osztrák Noctua istállójából származó NZXT Kraken Z73 mellett tette le a voksát, és ha már ott tartott, nekilátott kicserélni a ventilátorokat is, amelyekből még nem érkezett meg a teljes készlet, de annyira türelmetlen volt, hogy beszerelte azt a négyet, ami már kéznél volt.

Bejegyzésében fontosnak tartotta még leszögezni, hogy az egyik képről leolvasható hőmérsékletek (a CPU épp 64 °C-on, a GPU pedig 68 °C-on volt) a játék közbeni állapotokat tükrözik. Az nem derült ki, hogy melyik játékról van szó, de nem lepődnénk meg azon, ha World of Warcrafttal vagy valamely Warhammer címmel kapcsolódna ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)