Hirdetés

Nagy költségvetésű G.I. Joe játékon dolgozik a Hasbro

|

Az egyelőre cím nélkül emlegetett G.I. Joe játék a Hasbro házon belüli ambiciózus tervének a része.

Hirdetés

Miután nevet szerzett magának a játékok és társasok terén, a Hasbro a legújabb nagyvállalat, amelyik megpróbál betörni a videojáték-iparba. Hat videojáték-stúdióval a szárnyai alatt a cég a franchise-ain alapuló játékokat készít, melyek között állítólag egy nagy költségvetésű projekt is szerepel, középpontban a G.I. Joe-ból ismert Kígyószemmel.

A hír egy Axios-jelentésből származik, amely a Hasbro videojáték-projektjeivel foglalkozik. Ebből megtudtuk, hogy az Atomic Arcade, amelynek székhelye az észak-karolinai Raleigh-ben található, és amelyet a Warner Bros. korábbi fejlesztője, Ames Kirshen vezet, egy nagy költségvetésű akció-kalandjátékot fejleszt a G.I. Joe-univerzum Kígyószemének főszereplésével.

Hirdetés

Kígyószem egy 2021-ben megjelent filmben is főszereplő volt, ami az ő történetét hivatott elmesélni és egyben rebootolta is a G.I. Joe filmes franchise-t. Elképzelhető, hogy a játék majd beleilleszkedik a filmek által írt univerzumba, a részletekkel kapcsolatban azonban még nincs semmilyen információnk.

Bár a Hasbro öt másik stúdiója is dolgozik valamilyen projekten, a legtöbbjüket még nem jelentették be. A texasi Skeleton Key stúdió egy horrorjátékon dolgozik, amely lehet, hogy a Hasbro egyik meglévő franchise-ját érinti. Egy meg nem nevezett washingtoni stúdió egy új címen tevékenykedik, amely Tim Fields, a Hasbro digitális játékokért felelős vezérigazgatója szerint váratlan meglepetés lesz a rajongók számára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)