Hirdetés

Nagy nevekkel érkezik a Rainbow Six-film

|

A Paramount gondozásában készülő Rainbow Six mozi igazából egy korábbi Tom Clancy-film folytatása lesz.

Hirdetés

A Paramount bejelentette, hogy Michael B. Jordan főszereplésével, és a John Wick franchise miatt is ismert Chad Stahelski rendezésében el fog készülni egy Rainbow Six mozi. Jordan egészen pontosan John Clark szerepét kapta meg, aki egy visszatérő szereplő volt Tom Clancy könyveiben - az ő művei alapján készültek ugyebár a Rainbow Six videojátékok is a Ubisoftnál.

Lehet, hogy nem is emlékeztek már rá, de Jordan bizony egyszer már eljátszotta ezt a karaktert: Tom Clancy 1993-as azonos című regénye alapján ugyanis 2021-ben elkészült a Bűntudat nélkül (Without Remorse), amit a COVID-járvány miatt végül nem a mozikban mutattak be, az Amazon Prime Videón debütált a film. Ennek készül most el a folytatása.

Hirdetés

A Bűntudat nélkül pont azzal ért véget, hogy John Clark egy nemzetközi terrorelhárító csapat létrehozását tervezte, melynek neve természetesen nem más, mint Rainbow. Innentől fogva már borítékolni lehetett, hogy a folytatásban felbukkan a legendás fiktív csoport, a Rainbow Six is. 

Egyelőre nem sokat tudni a Rainbow Six mozi sztorijáról, mint ahogy a tervezett bemutató dátuma sem ismert. Arról sem esett eddig szó, hogy a Rainbow Six-játékok mögött álló Ubisoft valamilyen formában egyáltalán részt vesz-e a film készítésében, de bolond lenne azért a Paramount, ha legalább a tanácsukat nem érné ki, hiszen a Tom Clancy's Rainbow Six játékszéria 1998-as indulása óta temérdek remek címet kitermelt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)